Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom bij ons aansluiten?

Als Influencer ben je belangrijk voor je community, het is van vitaal belang om je publiek regelmatig op de hoogte te houden van het laatste nieuws en belangrijk om ze te informeren!

We dachten dat Mrs. Sharepa  je zou kunnen helpen in je rol als gids:

  • Dankzij Mrs. Sharepa ontvang je regelmatig dozen met interessante producten en informatie voor je followers. Test ze en deel je mening met je community, ze zal je dankbaar zijn!

  • Mrs. Sharepa is multi-product en multi-merk. Je dozen bevatten een tiental producten van verschillende bedrijven die de community delen die ze bedienen.

  • Mrs. Sharepa wil transparant zijn. Omdat de dozen verschillende producten bevatten, geven we niet de voorkeur aan het ene of het andere merk, jij bent de enige beoordelaar van de producten en wat je leuk vindt!

  • Eenvoudig media downloaden voor je berichten! Kwaliteitsfoto's, video of technishe fiches, krijg gemakkelijk toegang tot het materiaal dat je nodig hebt in het juiste formaat!

  • Chat met de mensen die verantwoordelijk zijn voor elk product. Als je vragen hebt of verduidelijking nodig hebt, aarzel dan niet om onze geïntegreerde berichtenservice te gebruiken om contact op te nemen met de juiste persoon die verantwoordelijk is voor het product!

  • Mrs. Sharepa is een gratis dienst! Ons principe is gebaseerd op een uitwisseling: wij bieden jou dozen en diensten aan. In ruil daarvoor genieten jij en je hele community ervan als je een product graag hebt! Je followers zullen tevreden zijn en jij ook... het is dus een win-win situatie voor iedereen!

SLUIT JE BIJ ONS AAN