Overslaan en naar de inhoud gaan

Contact

Al meer dan 35 jaar deelt N2com informatie met professionals in de gezondheidszorg, met toekomstige en jonge ouders en met mensen die hun dieet willen verbeteren.

N2Com is een Belgisch bedrijf, opgericht in 1982. De naam N2Com zegt je misschien niet direct iets maar de namen van onze media ken je hoogstwaarschijnlijk wel: Dieteo en Babyboom.

Elk jaar verdelen we geschenkpakketten en Dieteo-gidsen aan 130.000 nieuwe patiënten van diëtisten en voedingsdeskundigen. Dankzij Dieteo en de merken waarmee we samenwerken, kunnen patiënten die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun voeding op de lange termijn nieuwe producten ontdekken en ontdekken hoe ze hun doelen het beste kunnen bereiken.

Als je een ouder bent, ken je Babyboom zeker! Of het nu gaat om onze beroemde roze en andere geschenkpakketten, educatieve gidsen, website of de jaarlijkse beurs in Brussels Expo, Babyboom is een must!

We bedachten Mrs. Sharepa om de micro-influencers te begeleiden in hun rol van leider voor hun followers. Geïnspireerd door de naam van de Tibetaanse berggidsen, de Sherpa's, informeert Mrs. Sharepa influencers over het laatste nieuws en toont hen de weg naar de top van beroemdheid en hoe ze de vlaggendrager van hun community kunnen worden!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, wij staan altijd voor u klaar!